Angelska  Ljubezen    
Če iščeš angela z odprtim srcem, ga boš vedno našel.
×

Karta predstavlja: Stanje uma

OREL-Lolair

Orel vam pomaga videti vaše življenje s širšega zornega kota, kar omogoča sprejetje odločitev in jasno ter stvarno začrtavanje vaših ciljev. Posredoval vam bo čut za cilj in pogum, da ga boste dosegli. Ko svojemu umu onemogočite dostop do srca, lahko postane vaše življenje suhoparno in jalovo, vaš razum pa rezek in razčlenjujoč. Morda je zdaj pravi čas, da ugotovite, ali sta vaš um in srce usklajena.
Poveži se z Veliko skrivnostjo. Občuti svobodo in enost v vsem.
Naj tvoj duh poleti v višino.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje srca

PES-Cu

Cu vam zagotavlja vodstvo in zaščito kot zvesti spremljevalec in prijatelj.Vera ,zvestoba in zaupanje so izjemno pomembni v tesnih odnosih in morda je nastopil vaš čas, da se osredotočite na te vrednote, da jih postopno zgradite v sebi in da jih cenite pri drugih. Takoj preverite stopnjo pomanjkanja vere ali zvestobe v sebi ali v svojih bližnjih! Do kakšne mere vi cenite te vrednote pri svojih prijateljih in ljubljenih in do kakšne mere jih izražate (vi in oni) ?
Če težko obdržite prijateljstva, vam bo pes pomagal razviti vrline kot so nesebičnost in zaupanje, ki so ključnega pomena za prijateljstvo.
Bodi zvest samemu sebi in iskren do drugih.
To je pot zadovoljstva in sreče.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje telesa

LISICA-Sionnach

Lisica je elegantno bitje, ki predstavlja lepoto in skladnost narave. Znali boste diplomatsko ravnati, kajti ena izmed lastnosti lisice so njene diplomatske sposobnosti.Vendar bodite previdni pri tem delu, da spretnost in diplomacija ne postaneta napoštenost in premetenost.>>Postati neviden<< in opazovati razvoj dogodkov je sposobnost, ki lahko doprinese h krivdi, če ni prežeta z modrostjo. Pazite, da svojo bistroumnost ne izkoristite na nepošten način. Se počutite, kot da ste na milost in nemilost prepuščeni divjanju okoliščin? Ravnajo z vami nepravično ali celo kruto?Zgledujte se po lisici in se za nekaj časa potuhnite, v tem času pa razvijte svoje sposobnosti diplomacije in poravnavanja sporov.


Čas umika v ozadje. Ne izpostavljaj se in ne išči pozornosti.
Postavi se zase, ko bo to potrebno.
Zapri


Sporočilo druidov
Stanje uma
Stanje srca
Stanje telesa

Angelska Ljubezen

Keywords: ključne besede:

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

×