Angelska  Ljubezen    
Če iščeš angela z odprtim srcem, ga boš vedno našel.
×

Karta predstavlja: Stanje uma

BIK-Tarbh

Tarbh posreduje vpliv Taranisa,Jupitru podobnega boga druidov, ki nudi priložnost za življenje v bogatstvu in izobilju. Če razmišljate o finančnih zadevah je to karto ugodno potegniti, ker je bik simbol izobilja. A ne pozabite, da so predniki vedeli, da se pravo bogatstvo skriva najprej v srcu in duši in šele potem v snovnem svetu. Bik predstavlja izobilje, moč, rodovitnost in blaginjo, vendar včasih traja nekaj časa, da to dosežete. Če vas je težko motivirati ni živali, ki bi bila bolj trmasta kot je bik,ki se noče premakniti. Poiščite vzroke vašemu pomanjkanju motivacije. Če vaši cilji zahtevajo vztrajno delo v težkih razmerah in v daljšem obdobju vam bo bik pomagal k uspehu. Kako se odzivate na draženje? Premislite, ali svojo osebno moč iskoriščate za obvladovanje drugih.

Poišči pot do izobilja. Opusti skrbi pred pomanjkanjem.
Odpri se za možnosti in sprejmi.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje srca

KRAVA-Bo

Velikodušnost in hranilna sila,ki vas obdaja , prihaja od vas preko vaših prijateljev in otrok. Če se povežete z Bo-jevo prisotnostjo lahko pridobite neprecenljivo korist mirnega in globokega spanca. Karta vas morda kliče, da preverite načine koliko in na kakšen način vi dajete svetu. Kako sproščeno znate sprejemati ljubezen in skrb drugih?Če ste trdno prepričani v to, da so vaši viri omejeni, potem se boste bali polno dajati iz svojega srca, če pa veste, da ste eno eno s stvarstvom in naravo, boste lahko dajali polno in neomejeno, adajete lahko le,če tudi sprejemate.


Zaupaj sebi in okoliščinam. Prepusti se Veliki skrivnosti.
Imej vero in upanje.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje telesa

JELEN-Damh

Damh prinaša milino, dostojanstvo in poštenost.V jeziku ogham, druidskem jeziku svetih dreves, je jelen povezan z beith-številko ena in brezo- to je povezava z blagoslovom stvarjenja. Obrnite se na jelena, če se počutite ranljivi ali pod drobnogledom in ga prosite za zaščito in prinesel vam bo moč, mir in dostojanstvo. Če razmišljate o novih podvigih vam ta karta veliko obeta. Bog Jelen je , kot gospodar lova, odgovoren za proces prečiščevanja ali žrtvovanja, da bi v naravi ohranil ravnovesje. Če vam vaš ponos ne služi dobro, to pomeni, če  zgolj le ščiti vaša ranljiva čustva, se vprašajte, ali vam jelenove odlike lahko pomagajo poiskati dostojanstvo in poštenost-do sebe in drugih.

Preteklost pusti za seboj. Pojdi naprej in velikodušno deli svoje darove.
Dajanje osvobaja.
Zapri


Sporočilo druidov
Stanje uma
Stanje srca
Stanje telesa

Angelska Ljubezen

Keywords: ključne besede:

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

×